Mod de livrare | Kendama KDM

Mod de livrare

Produsele vandute prin intermediul acestui website vor fi livrate prin curier rapid pe intreg teritoriul Romaniei. Timpii de livrare depind de stocul existent si de zona din tara unde se doreste livrarea. Daca primim comanda pana la ora 15, iar localitatea de livrare se afla in aria de acoperire normala a curierilor rapizi, atunci timpul de livrare va fi de 24/48 de ore (in zilele lucratoare).

Daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire standard a curierilor rapizi Fan Courier sau Urgent Cargus, atunci se va percepe un cost suplimentar pentru livrare (1 ron/km suplimentar + TVA). Destinatiile se pot verifica pe website-urile curierilor.

Pentru Bucuresti livrarea se poate face in cel mai scurt timp daca produsul comandat se afla pe stoc. In momentul confirmarii expedierii comenzii veti fi informat in privinta codului AWB de livrare pentru a putea urmari livrarea in sistemul curierului.

Optiunile de plata sunt: ramburs la primirea comenzii, cu card bancar in magazinul online sau prin transfer bancar in contul

ASK STORE SRL-D

  • Banca: Raiffeisen Bank
  • Sucursala: Colentina
  • IBAN: RO47 RZBR 0000 0600 1769 3414

.