Opinii | Kendama KDM | ASK Store

Opinii

Schimbare sfoara la kendama

schimb sfoara ata kendama
Iti doresti o sfoara noua la kendama? Trebuie sa vizionezi materialul video de mai jos pentru sfaturi si instructiuni privind operatiuniea. Chiar daca nu cunosti limba engleza, imaginile prezinta in detaliu intregul proces. Atentie: Trebuie sa identifici mai intai daca esti posesorul unei kendame cu cilindru mobil sau fix (elementul cu 2 cupe). Cel fix are o tija metalica perforata prin care trece sfoara. Este mai simplu de schimbat sfoara la acest model. Cel .

Kururin in Romania- Jucaria Ambitioasa

Kururin in Romania- Jucaria Ambitioasa
Iata ca jucaria minune Kururin a ajuns si in Romania. Nu o lasa sa se plictiseasca. Cu un impuls bine dozat va face miscari spectaculoase. Important este sa fii pe faza cand are nevoie de tine pentru un nou impuls. Cum ne jucam cu un kururin proaspat ajuns si in Romania Jucaria are o forma speciala si greutati in capete pentru a-i conferi inertia necesara ridicarii la verticala dupa aplicarea unui impuls fizic. In .

Hatchimals – Hatching Egg – Animalutul din ou

hatchimals-hatching-egg-interactive-creature
O noua surpriza pe piata jucariilor, Hatchimals, care se mai numeste si Hatching egg, aduce in prim plan filozofia prin care copiilor le sunt inoculate prin joaca principii si responsabilitati specifice parintilor si adultilor in general. In limba romana jucaria s-ar putea numi Oul care eclozeaza sau Animalut in ou eclozand. Ideea nu este noua, dar pana acum era prezenta doar in cadrul jocurilor de PC sau de telefon mobil tip smartphone. Animalutul pe .

Kendama – Perseverenta Rabdare si Determinare

kendama-rosie-ieftina
Un joc popular in toata lumea, Kendama este iubit indeosebi in Japonia, unde sunt organizate multe turnee si competitii, iar angajatorii japonezi acorda o importanta mare candidatilor care detin titluri castigate in astfel de turnee. Un campion la Kendama si-a demonstrat abilitatile in privinta perseverentei necesare stapanirii acestui joc, rabdarea, dar mai ales determinarea necesara atingerii unui nivel superior al acestei arte. Astazi Kendama este un fenomen global, in multe tari fiind fondate organizatii .

Bec fara fir Handy LED

bec handy led lamp bulb fara fir
In anumite locatii din gospodarie este imposibila sau foarte dificila instalarea unei surse de lumina legate la reteaua de energie electrica, ceea ce face din becul fara fir Handy LED o solutie perfecta. Bec fara fir Handy LED – Tehnologie Modelele de pe piata se bazeaza pe curentul furnizat de 3 baterii AAA care alimenteaza cateva leduri. Lumina emisa de aceste leduri este apoi difuzata de un material plastic alb, semitransparent, de forma unui .

Ochelari pentru condus noaptea

Ochelari condus noaptea2
Condusul pe timp de noapte, atunci cand nu avem la indemana o pereche de ochelari cu lentile galbene pentru sofatul noaptea, poate fi extrem de neplacut atunci cand circulam pe drumuri cu o singura banda pe sens. Farurile masinilor care vin din contrasens ne orbesc si nu mai vedem ce se afla in fata noastra, fiind nevoiti sa circulam cu viteza extrem de redusa. Pericolele sunt reprezentate in general de carutele nesemnalizate sau de .